Pitaverne in Wilrijk, voor heerlijk eten
en een vriendelijke bediening

De Pitaverne bestaat al sinds 1990 en staat bekend om heerlijk eten en een vriendelijke bediening. Wij zijn gevestigd in Wilrijk (Antwerpen). Bij ons kunt u terecht voor een zeer uitgebreide kaart met pita-gerechten en nog veel meer. Van kalkoen, kip en lam tot kebab, shoarma en merguez, bij Pitaverne vindt u het allemaal! Bovendien zijn alle gerechten ook te verkrijgen als schotel met friet, kroket, aardappelschijf of broodjes als supplement naar keuze. 

Kwaliteit en versheid

Bij de Pitaverne staat de tevredenheid van onze klanten centraal. De zaak is in de loop van de jaren een stuk groter geworden, maar alles wordt nog steeds ter plaatse bereid. Zo kunnen we de kwaliteit en versheid garanderen die u verdient.

Eten in een prettige omgeving

In onze gezellige Pitaverne kunt u nog komen eten wanneer andere restaurants hun deuren al lang gesloten hebben. U kunt binnen zitten of in ons romantisch tuintje. Wanneer u met een grote groep wil komen, is het wel aan te raden om tijdig te reserveren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, alles is bespreekbaar! Zo openen wij op aanvraag zelfs ’s middags al onze keuken voor groepen vanaf acht personen.

Levering aan huis

Wilt u toch liever gezellig thuis eten, maar heeft u geen zin om te koken? Wij leveren aan huis! Vanaf een bedrag van €12 komen wij bij u langs in Wilrijk, Hoboken, Mortsel, Kiel, Edegem en Hemiksem.

Pitaverne is regelmatig op zoek naar nieuwe, enthousiaste medewerkers. Inschrijving is online mogelijk! Bekijk ook eens onze foto’s om een goede sfeerimpressie van onze zaak te krijgen. Gewoon langskomen kan natuurlijk ook. Wilt u na uw bezoek een berichtje achterlaten? Dat kan in ons gastenboek . Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen in Wilrijk, graag tot ziens!

Levering aan huis

Om te genieten van de heerlijke gerechten van Pitaverne hoeft u nu zelfs de deur niet meer uit, want wij leveren ook aan huis. Geniet er...

Bestel online

U kunt uw bestelling nu gewoonweg online doorgeven, zo proberen wij het u nog makkelijker te maken. Alles is klaar in een mum van tijd.

Onze menukaart

Bij ons kunt u niet enkel terecht voor alle mogelijke pitagerechten, maar ook kebab en merguez zijn te verkrijgen. Er is met andere...