Pitaverne in Wilrijk,
uw pitazaak voor heerlijk eten en een vriendelijke bediening

Van kalkoen, kip en lam tot kebab, shoarma en merguez, bij Pitaverne, uw pitazaak in Wilrijk, vindt u het allemaal! Bovendien zijn alle gerechten te verkrijgen als schotel met friet, kroket, aardappelschijf of broodjes als supplement naar keuze.

In onze gezellige Pitaverne kunt u komen eten wanneer andere restaurants hun deuren al lang gesloten hebben. U kunt binnen zitten of in ons romantisch tuintje. Wanneer u met een grote groep wil komen, is het wel aan te raden om tijdig te reserveren.

Kwaliteit en versheid

De Pitaverne bestaat al sinds 1990 en staat bekend om heerlijk eten en een vriendelijke bediening. Wij zijn gevestigd in Wilrijk (Antwerpen). Bij ons kunt u terecht voor een zeer uitgebreide kaart met van lookbroodje tot pita en nog veel meer.

Bij de Pitaverne staat de tevredenheid van onze klanten centraal. De zaak is in de loop van de jaren een stuk groter geworden, maar alles wordt nog steeds ter plaatse bereid. Zo kunnen we de kwaliteit en versheid garanderen die u verdient.

Levering aan huis

Wilt u liever gezellig thuis eten, maar heeft u geen zin om te koken? Wij leveren pita aan huis! Vanaf een bedrag van €12 komen wij bij u langs in Wilrijk, Hoboken, Mortsel, Kiel, Edegem en Hemiksem. U kunt uw pita online bestellen.

Werken bij Pitaverne kan ook. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe, enthousiaste medewerkers. Inschrijving is online mogelijk! Bekijk onze foto’s om een sfeerimpressie van Pitaverne in beeld. Gewoon langskomen kan natuurlijk ook.

Neem contact met ons op

Wilt u na uw bezoek een berichtje achterlaten? Dat kan in ons gastenboek, zoals zoveel tevreden klanten voor u. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen! Neem gerust contact op met Pitaverne voor meer informatie, alles is bespreekbaar! Zo openen wij op aanvraag zelfs ’s middags al onze keuken voor groepen vanaf acht personen.

Pitaverne - Wilrijk ( Antwerpen ) - Levering aan huis

Levering aan huis

Pitaverne in Wilrijk levert vanaf €12 aan huis in Wilrijk, Hoboken, Mortsel, Kiel, Edegem en Hemiksem. Een perfecte service en overheerlijke gerechten!

Lees meer

Tevreden klanten getuigen

Laat een berichtje achter in het gastenboek van Pitaverne in Wilrijk of kijk wat andere tevreden bezoekers over ons hebben gezegd.

Lees meer

Pitaverne - Wilrijk ( Antwerpen ) - Ontdek onze menukaart

Onze menukaart

Heeft u zin in een lekkere pita? Of in lookbroodjes? Het kan bij Pitaverne in Wilrijk! Maak snel een keuze van onze uitgebreide menukaart.

Lees meer
Back to Top